Kategorier
Okategoriserad

Frihet.

Frihet är att ha energi, glädje och styrka att bygga på det slott som just vi är menade att bygga. Det är att träget följa sin inre visshet och visdom och att skapa rutiner som varje dag ger en känsla av lycka. Det är att våga gå emot strömmen för att få se vad som finns på andra sidan längtan.

Utan frihet vissnar själen. Utan mod slokar lyckan. Utan skapande förtvinar människan. Frihet är att välja. Oavsett vad som sker omkring oss, kan vi välja frihet. Oavsett vem eller vad som håller oss tillbaka, kan vi flyga. Oavsett hur gårdagen såg ut, kan vi i dag skapa en morgondag att minnas.

Hjälp oss i dag att bli fria från oro, stagnation, tristess eller stress. Gör oss generösa i tanke och handling och ge oss frihet att bli allt vi är menade att bli. Påminn oss om att sanning gör oss fria och att ju mer vi skalar av, desto vackrare kommer det som träder fram att lysa.

Lämna ett svar