Kategorier
Okategoriserad

Sikta på storhet.

Vi har alla dåliga dagar, veckor eller år. Vi har alla egenheter, svagheter och problem. Vi har alla en ryggsäck och sår, sårskorpor eller ärr. Men vi har alla också tjugofyra timmar varje dygn, varsin kropp som vill läka och förmågan att omvandla en dålig dag till en dag vi aldrig kommer att glömma.

Själen är den del av oss som söker mening och syfte, som ser hopp istället för trasor och som vill växa och inte vissna. När vi lever utifrån vår kärna, kan vi bidra med det bästa av oss. När vi släpper det förflutna, lättar vi. När vi skalar av brus och sorl, vet själen alltid vilken riktning som är bäst för just oss.

Hjälp oss i dag att att lyfta våra lägsta jag och att sikta på storhet. Påminn oss om att släppa dömande, tvivel och stress och hjälp oss att se livet som det är. Gör oss modiga i våra beslut, ståndaktiga i våra värderingar och tålmodiga när vi bygger den människa vi är kapabla att bli. I dag, hjälp oss att flyga.

Lämna ett svar