Kategorier
Okategoriserade

Tro.

Tro på nuets kraft och gårdagens ödmjukhet. Tro på att möta ögon. Tro på att bry dig om. Tro på djurens, blommornas och trädens förmåga att omfamna. Tro på att solen lyser för dig. Tro på att livet bär dina steg. Tro på din förmåga att frigöra det som känns trångt. Tro på barnen och framtiden. Tro på kroppens förmåga att läka.

Tro på att vinden vägleder dina steg. Tro på det som öppnar sig när du slappnar av. Tro på orden du väljer när du känner dig stark och levande. Tro på att svar finns i tystnaden. Tro på dem som säger att du är vacker, älskad och trygg. Tro på skönhet och mirakel. Tro på din förmåga att bli och vara allt du drömmer om att bli och vara.

Tro på ditt hjärta och din längtan. Tro på tråden som lyfter din ryggrad mot himlen. Tro på dem som gör dig berörd. Tro på livets förmåga att riva murar. Tro på din förmåga att tro. Tro på tron, även när du tvivlar. Tro på dem som inte klarar av att tro på sig själva. Tro på att varje minut är fullständig. Tro på att du är hel, även när du känner dig trasig. Tro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.