Kategorier
Okategoriserade

Tänk om.

Tänk om havet längtar efter att bära våra sorger. Tänk om vinden är fylld med svar. Tänk om livet nu klär av det oväsentliga så att morgondagens pärlor glimmar så starkt att tvivel är omöjligt. Tänk om vi endast behöver öppna hjärtat för att ta emot de ledtrådar som cirkulerar runt oss.

Tänk om solen kan fylla hål inuti. Tänk om löv kan trösta. Tänk om senhösten är starten för en inre vår. Tänk om småkryp och fjärilar kan höra våra tankar. Tänk om vissnade blommor inte har dött utan förvandlats till styrka. Tänk om livet är en förrätt till det som kommer sedan.

Hjälp oss i dag att öppna mina sinnen för nya upplevelser. Låt oss se magi i vardagen, finna storhet i detaljer och känna gemenskap med allt som lever. Påminn oss om att tänka som ett barn, samtidigt som vi är föräldrar till barnet som bor inuti.