Kategorier
Okategoriserade

Någon.

Du behöver någon som talar om hur vacker du är. Någon som ser varenda liten skiftning i dina ögon. Någon som talar om att allt blir bra, när det känns precis tvärtom. Någon som ser i dig, vad du inte ens ser själv. Någon som påminner om att göra rätt, när det är frestande att göra fel. Någon som visar att livet bär.

Du behöver någon som hedrar och respekterar varje millimeter av din vackra kropp. Någon som säger om och om igen att du är sagolik, magnifik och unik. Någon som klappar dig när du somnar och som varje morgon påminner dig om att i dag blir en bra dag. Hur den än blir.

Du behöver någon som står stark, när du faller. Någon som håller om dig, när du känner dig liten. Någon som förstår vilken gåva det finns i dig. Du behöver höra orden för att tro på det du innerst inne vet, men inte vågar lita på fullt ut.

Du kan bli denna någon. Påminn dig så ofta att du vågar tro på det självklara, att du är född att göra stort. Bygg självrespekt genom att göra rätt. Ge dig själv tillåtelse att lysa. Ta tag i det som grämer, begränsar och tynger. Kom ihåg att du är en människa som kan förändra mänskligheten och kom ihåg att du är någon.