Kategorier
Okategoriserade

Hemåt.

En dag får vi kanske möta vad det hade kunnat bli av oss. När tiden skrumpnar och farten slocknar står vi tätt intill den kvinna eller man vi hade kunnat bli. Ögon möts och livet spelas upp likt ett böljande soundtrack. När vi kommer fram kan vi vara hemma eller ha en lång väg att gå.

Vi kan vända hemåt i dag. Låna höjd och lärdom av framtidens ansikte. Boka av och sätta främst. Sträcka på oss och lyfta vingar som vill bli burna av livets vind. Vi kan samla tystnadens visdom och bära den högtidligt inuti. Vi kan ställa oss tätt intill den människa vi vill mogna till.

Hjälp oss i dag att vända hemåt. Låt oss se varje motgång som ett tillfälle att mogna. Gör oss innerliga i vår utveckling och varsamma när vi samlar liv. Låt oss vandra på en väg där framtiden går vid vår sida. Hjälp oss att sträcka oss hem.