Kategorier
Okategoriserade

Ljusstråle.

Vår uppgift är att lysa upp livet för andra människor, så att de finner och kan sprida sina ljus. Oavsett om vi är yogalärare, arkitekter, förskolelärare, jordbrukare eller artister är vi alla strålar på en och samma sol. Tillsammans gör vi världen till en mer glänsande plats.

Djupa rötter och höga ideal. Finstämda hjärtan och ljusa betraktelser. Medmänsklighet, kreativitet och produktivitet. Glimtar av storhet i små människokroppar. Vi kan vara med och lyfta mänskligheten, gå djupare på vår färd och göra skillnad med vår säregna ljusstråle.

Låt oss ta tag i det som släpar efter och vill få ett avslöjande sken på sig i dag. Hjälp oss att leva i nuet, med mod att blicka mot framtiden innan den är här. Gör vårt sken intensivt, vår stig självklar och oss själva ödmjuka inför att våra ljus är menade att lysa för många.