Kategorier
Okategoriserade

Det finns en väg.

Till oss som kämpar med dagen, känslorna eller livet: det finns en väg. Det finns människor som älskar och vill hjälpa oss. Natur som vill omfamna och läka. Det finns en morgondag som vill se oss lyckliga. När vi tvivlar på om det finns en mening, låt oss lita på livet och aldrig ge upp.

Låt oss inte stressa fram det som är beroende av tid för att växa, men minnas att vi om några månader kan vara på en helt annan plats än vad vi är nu. Låt oss ta tid för att sörja, känna och förstå, men sedan sätta fart mot det som ger en känsla av styrka, glädje och helhet.

Hjälp oss i dag att komma ihåg alla mörka stunder som har förvandlats till ljus. Låt oss minnas vad vi sa eller gjorde för att komma ut på andra sidan. Påminn oss om att allt går att lösa och att känslor går över. Låt oss älska livet som det är.