Kategorier
Okategoriserade

Tillsammans.

Hjälp oss i dag att använda vår tid på jorden väl. Gör oss ödmjuka inför den livsresa vi gör tillsammans som människor. Låt oss minnas att vi sitter i samma båt och att det som binder oss samman alltid är starkare än det som skiljer oss åt.

När rädsla sprider sig, låt oss minnas att ta extra väl hand om dem som är ensamma, sjuka eller gamla. Låt våra steg värma de hjärtan som är fyllda av oro. Gör oss till tysta ljus som lyser upp mörka vrår.

Hjälp oss att minnas att avstånd minskar när hjärtan öppnas, även om vi inte befinner oss på samma geografiska plats. Låt oss ta ansvar för hela den sol som vår individuella stråle tillhör.

I dag, gör oss tillitsfulla, men ansvarsfulla. Påminn oss om vad som är allra viktigast och om att de svaga, sjuka och gamla behöver få förtur. Låt oss ta ett kliv tillbaka för att kunna ta väl hand om varandra.