Kategorier
Okategoriserade

Stänga dörrar.

Ibland behöver man stänga dörrar till ljud, ibland till ett jobb, ibland till ett beteende eller en känsla. Ibland är den stängda dörren en symbolisk handling för ett nytt, men osynligt frö som vill komma till liv. Ibland stängs dörrar utan att en karta för fortsatta steg finns. Ibland står en omedveten dörr på glänt – eller vidöppen för att vädra ur det som inte längre är sant.

Våra liv är som rum, där dörrarna symboliserar öppningar till det vi i praktiken värdesätter högst. När vi stänger dörrar hör vi vår inre röst tydligare och kan skydda vår innerst brinnande låga från att blåsa ut. Vi är som behållare som samlar eller läcker kraft beroende på vilka dörrar vi öppnar eller stänger.

Hjälp oss i dag att bli väl medvetna om vilka dörrar som står öppna i våra liv och ge oss villighet att stänga dem som inte stämmer överens med det vi i hjärtat värdesätter högst. Gör oss ärliga och modiga när vi ger luft till den framtid som längtar efter oss.