Kategorier
Okategoriserade

Mot vinter.

Hösten kränger av sig sin lövkappa och förbereder sig för vita dagar. Solen står lågt, bjuder in oss att skapa eget ljus. Vintertid är vilotid. Stillhet, reflektion och fokus. Vi bjuds mörka dagar för att fördjupa värderingar och minnas vår stomme. När snö faller kan vi lyfta det som berikar oss.

Höstens sista dagar kan ge utrymme för att planera vårens ljus. Vi kan läsa böcker som når och när vår själ och kliva djupare in i oss själva. Vi kan tränga in i märgen och finna stillhet som inte påverkas av väderlek och omgivning. Vi kan välja vila som väg till vishet. 

Hjälp oss att ta emot naturens vita årstid med öppen famn. Låt oss uppskatta det mörker som ger oss tid att gå djupare. Gör oss till människor som kan sprida ljus oavsett hur lågt solen står på himlen. Påminn oss om att vishet växer i vila.