Kategorier
Okategoriserad

Årets slut.

Det är dags att blicka tillbaka på det år som gått. Vad har vi lärt oss om oss själva? Hur skulle vi sammanfatta året med tre ord? Vad har varit mest betydelsefullt? Hur har vi vuxit som människor? Vad önskar vi mer eller mindre av kommande år? Hur vill vi tacka för året som gått?

Om vi skulle ta ett viktigt steg nästa år, vad skulle det innebära? Vilka människor påminner oss om att vi har mer att ge? Vilka livsbyggen är ofärdiga eller redo att rivas? Vilket enstaka ledord ska guida oss genom nästa år? Vilka tack vill vi sända ut när nästa år går mot sitt slut?

Årets sista dagar, låt oss ta tid för eftertanke. Hjälp oss att se hur året har berikat och stärkt oss. Gör oss ödmjuka inför att ha fått vara med ännu ett år och hjälp oss att hedra de dagar och månader som är på väg. Låt oss känna det högtidliga i att leva.