Kategorier
Okategoriserad

Frö i jord.

Även om vi inte vet vad ett frö kommer att ge, är det ändå värt att så. Även om vi inte vet vart våra handlingar leder, är det värt att ta klivet. Det är en värdefull dag om frön läggs i jord. Varje minut när vi sätter den ena foten framför den andra mot vårt mål, är en rik minut.

Blommor är vackra, men känslan av att ha satsat på och arbetat hårt för något som vi vill se växa, är ännu ståtligare. Det är värt att investera i det vi tror på, utan att förvänta oss något i retur. Det är värt att så, även om vi inte vet om, när eller hur vi får skörda. Sådd är viktigare än grodd. 

Hjälp oss i dag att stå upp för och arbeta för något större än oss själva. Hjälp oss att se vad vi kan ge och till vilka. Påminn oss om att ha tillit till frön som ännu inte har grott. Gör oss till människor med drivkrafter så starka att målet blir oviktigt.