Kategorier
Okategoriserad

Som pärlor.

Om vi tvivlar på att vår dröm är möjlig att förverkliga behöver vi bara iaktta naturen och minnas att vi är en del av den. Lycka föds där karaktär byggs. Träd är ståndaktiga och står upp dag efter dag. När vi framkallar vårt syfte, och lever i linje med det, föds lycka.

Vi får en kort stund på jorden. Som pärlor glittrar vi fram. Vi guppar upp och ned, får skjuts av vinden till renare vatten och sannare ord. Solen viskar vårt namn. Havet ligger blankt som hoppet. Det är nu som livet är vårt. Det är nu karaktär vill byggas. Det är nu brisen bär.

Hjälp oss att minnas att vi har mer kraft och styrka än vad vi tror. Låt oss vara varsamma med vår tid och karaktärsfasta när vi bygger våra drömmar. Hjälp oss att minnas att vi är pärlor och att vi glittrar för att vi finns till.