Kategorier
Okategoriserad

Tjugofyra timmar.

I dag köper någon sin första blombukett. I dag säger någon upp sig för att bygga sin dröm. I dag slutar ett hjärta att slå. I dag skriver någon ett testamente för att värna om sina kära. I dag möts ögon och någon blir förälskad. I dag tar någon ledigt för att sopa upp sin själ.

Tjugofyra timmar är en generös ram av frihet. En dag i sänder klarar vi av att kasta oss ut i ovisshet. En dag i taget kan vi släppa gårdag och historia och omfamna sekunden. Steg för steg kan vi göra det utmanande, för kommande dagars skull, och lita på att livet bär oss i sina andetag.

Hjälp oss att utröna om vi behöver sakta in eller öka tempot. Gör oss okuvliga i det vi tror på och obegränsade när vi släpper det som sinkar våra drömmar. Påminn oss om att leva en dag i taget, här och nu.