Frodas.

En människa behöver motvind ibland. Du behöver stormar som kan stanna upp och stärka dig. Du behöver ett skiftande landskap och böljande skönhet att färdas genom.

Du behöver öka farten och sakta in, ge dig av och komma fram, påbörja och avsluta. Du behöver känna rörelsen, vinden och hur livet fladdrar i håret.    

En människa behöver en spaljé att klättra på, en som står uppställd mot himlen. Du behöver trappsteg att sätta fötterna på, vidder att utforska och höjder att sträva mot.

Du behöver sträva uppåt och samtidigt välja smalt och gå djupt. Du behöver ögon som ser, öron som hör och röster som både uppmuntrar och utmanar. Du behöver växa i din höjd och samtidigt inse att du inte kan vara allt för alla.

En människa behöver en tät förbindelse med grönskan. Du behöver solljus, rytmisk rörelse, frisk luft i lungorna och naturnära toner och smaker.

Du behöver känna att du är en del av något större. Att du är en våg på havet, ett moln på himlen och en bit av jordens kropp. Du behöver omslutas och omsluta.

Sofia