Bli återförsäljare

Vill du också bli återförsäljare av Sofias böcker? Kanske driver du en hälsobutik, en bokhandel, ett spa, ett hotell, eller annan verksamhet där Sofias ord passar in? Som återförsäljare får du ett förmånligt förlagspris, personlig service, snabba leveranser och vårt exklusiva nyhetsbrev GoodFriends.

Som återförsäljare behöver du vara helhjärtad och ha ett registrerat företag i en inspirerande och hälsosam miljö där Sofias ord passar in.

Du behöver också vara medveten om vår uppförandekod, erbjuda hela eller delar av vårt befintliga utbud, samt besitta grundläggande kunskaper om våra produkter för att kunna ge våra kunder den bästa servicen.

När du blir en av oss får du exklusiva erbjudanden, nyhetsbrevet GoodFriends, förhandsinformation om nya produkter, marknadsföring på vår hemsida och på våra sociala medier, samt hjälp med tips på marknadsföring, produktkombinationer och annat.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Börja alltid med att kontakta oss för att bli godkänd som återförsäljare. Du får då f-priser och all information du behöver för att komma igång.

Distribution: Alla böcker distribueras via Stjärndistribution. Böckerna skickas inom 72 h vardagar, med reservation för förseningar utanför vår kontroll.
Leverans: Sker via transportföretaget DHL.
Frakt: Tillkommer med 99 kronor per beställning. Fraktfritt vid ordervärde över 3000 kr ex moms (inom Sverige).
Beställningar utanför Sverige: Extra frakt tillkommer. Kontakta oss för mer information.
Fakturering: Sker via e-post vid beställning, med avsändare Stjärndistribution.
Reklamationer: Om paketet är skadat vid leverans måste du som återförsäljare anmärka det vid mottagandet och DHL göra en notering för att kunna reklamera i efterhand. Kontakta Stjärndistribution för mer information.
Returer: Vid ett ångrat köp är det du som återförsäljare som står för returkostnaden. Kontakta Stjärndistribution för mer information.
Pressbilder: Som återförsäljare är du fri att använda bokomslagsbilder och författarfoton både på Internet och på plats i din fysiska butik.
Betalningsvillkor: Fri leveransmånad + 20 dagar (fakturan betalas den 20: e i månaden efter leverans).
Volym: Vi ser helst att du beställer minst 15 böcker per order.

Har du frågor eller vill veta mer? Vi hjälper dig gärna med de funderingar du har och ser fram emot att få samarbeta med dig!

VÅRA BOKPAKET

LILLA PAKETET (20 BÖCKER)

Prova våra främsta bästsäljare som består av 5 Meningsfullt, 5 Ord för dagen, 5 Älskad och 5 Strimmor av ljus.

MELLANPAKETET (40 BÖCKER)

Prova vårt omtyckta mellanpaket som innehåller 8 Meningsfullt, 8 Ord för dagen, 8 Älskad, 8 Strimmor av ljus och 8 Tillitens väg.

STORA PAKETET (70 BÖCKER)

Prova nästan hela vårt sortiment: 10 Meningsfullt, 10 Ord för dagen, 10 Älskad, 10 Tillitens väg, 10 Strimmor av ljus, 10 Livnära och 10 Eftertanke.