FAQ

Här har vi samlat vanliga frågor som vi ofta får, både från dig som är privatkund och från dig som är eller vill bli återförsäljare av Sofias böcker. Hittar du inte svaret på din fråga här, hör gärna av dig till oss!

Var kan jag köpa Sofias böcker?

Du kan köpa alla böcker hos våra återförsäljare, både på nätet och i fysiska butiker. Du hittar en förteckning här. Ska du besöka en fysisk butik, hör gärna av dig till dem innan för att se vilket utbud de har av våra produkter.

Finns böckerna även som ljudböcker och e-böcker?

Ja, flera av Sofias böcker finns både som e-böcker och ljudböcker. Du hittar en förteckning över varje enskild boks utgivna format här.

Var hittar jag Sofias meditationer?

Sofia har givit ut tolv meditationer, varav en för barn. Du finner samtliga meditationer bland annat på AdLibris, Bokus och Nextory.

Får jag dela Sofias texter?

Du får jättegärna dela Sofias texter på sociala medier, eller läsa dem på yogaklasser, bröllop och andra tillställningar. Har du däremot tankar på att använda dem i ett kommersiellt syfte, tänk på upphovsrättslagen och kontakta oss först.

Håller Sofia skrivkurser?

Sofia har hållit skrivkurser i många år, både helgkurser, workshops, samt den årslånga manuskursen Writing Minds. 2021 har hon dock valt att pausa dessa kurser för att kunna ägna sig helhjärtat åt sitt författarskap. Här kan du dock hitta en fyllig samling av Sofias kostnadsfria skrivtips för dig som vill skriva en bok.

Kan jag anlita Sofia för en föreläsning?

Sofia har tyvärr inte möjlighet att föreläsa för tillfället då hon lägger all tid på sitt skrivande.

Vem kontaktar jag om jag vill göra en intervju med Sofia?

Det går fint att kontakta Lisa Kronsell via e-post eller telefon 073-501 77 33.

Kan jag beställa signerade böcker direkt av er?

Vi hade så gärna velat kunna erbjuda detta, men tyvärr får vi lov att begränsa signeringar till nyutgivna titlar. Följ gärna Sofia på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om olika nyheter och erbjudanden.

Ger förlaget Goodliness också ut andra författares verk?

Vi har valt att endast ge ut Sofia Sivertsdotters böcker, men vi önskar dig stort lycka till med ditt skrivande och din kommande bok. Här hittar du tips för vägen fram till utgivning!

Kan ni rekommendera texter av Sofia till dop, begravningar, bröllop och andra högtider?

Vi önskar så att vi hade kunnat hjälpa er alla att välja texter till era viktiga händelser i livet och är så tacksamma för att ni väljer Sofias texter, men vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa er alla individuellt. Ni hittar dock flera texter av Sofia här och får gärna låna dem till era högtider.

Jag vill bli återförsäljare av era böcker, hur går jag tillväga?

Så roligt att du är intresserad av att bli återförsäljare! Som återförsäljare får du exklusiva erbjudanden, nyhetsbrevet GoodFriends, förhandsinformation om nya produkter, marknadsföring på hemsida och sociala medier, samt hjälp med tips på produktkombinationer och annat. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur du blir en av oss!

Vad krävs av mig som återförsäljare?

Som återförsäljare behöver du vara helhjärtad och ha ett registrerat företag i en inspirerande och hälsosam miljö där Sofias böcker passar in. Du behöver vara medveten om Goodliness uppförandekod, erbjuda hela eller delar av Goodliness befintliga utbud, samt besitta grundläggande kunskaper om vårt produktutbud för att kunna ge dina kunder den bästa servicen. Detta får du givetvis hjälp av oss med, bland annat genom nyhetsbrevet GoodFriends som endast går ut till våra återförsäljare. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna.

Kan jag även bli återförsäljare av posters och kort?

Ja, som befintlig återförsäljare av våra böcker kan du nu även sälja våra posters och kort i din verksamhet. Hör gärna av dig till oss för att få mer information om hur du går tillväga!

Vi vill köpa in böcker till vår hälsoresa, kan vi få ett förmånligt pris?

Så roligt att ni vill köpa in böcker till er resa! Kontakta oss gärna för mer information då det är svårt att ge ett generellt svar eftersom alla samarbeten är unika.

Vi planerar att anordna en tävling, kan ni sponsra oss med bokpriser?

Vi kan dessvärre inte sponsra alla företag som önskar, utan bidrar främst till våra befintliga återförsäljare i liknande sammanhang, men hör gärna av dig med din förfrågan. Och till dig som redan är återförsäljare, var gärna ute i god tid. 💚

Vi är ett företag som vill samarbeta med er, hur går vi tillväga?

Vi samarbetar med företag med sunda värderingar och en önskan om att förfina och förbättra världen. Har du en idé om hur vi skulle kunna göra skillnad tillsammans? Kontakta oss gärna.