Kom igång med din bok

Längtar du efter att skriva en bok, men har svårt att komma igång på allvar med den? Vill du avsätta en dag för att ge dina ord chansen att blomma? Vill du bli tydligare gällande vilken typ av bok du ska skriva och få hjälp med din skrivprocess och tidsplan för ditt skrivande? Då kan den här kursen vara för dig.

Under en kreativ, produktiv och lustfylld dag får du skrivövningar, verktyg och inspiration för att bygga ett synopsis och en skrivrutin som hjälper dig att komma igång eller vidare med ditt manus. Varmt välkommen!

KOM IGÅNG MED DIN BOK

Kursledare: Sofia Sivertsdotter.
Plats: Bredbandet 1 på Varvsholmen i Kalmar.
Kursdatum 2020: OBS! SAMTLIGA DATUM INSTÄLLDA PGA CORONA-UTBROTTET.
Tid: 09.00-16.00.
Kostnad: 1295 kr inkl moms.
Anmälan: Görs via detta formulär.
Måltider: Lunch och fika ingår.

OM KURSEN

Det här är en kurs för dig som har en dröm om att skriva en bok och är redo för att ta steg så att drömmen blir verklighet.

Målet med dagen är att du ska bli fylld med ny skrivinspiration, skrivlust, idéer och klarhet gällande ditt påbörjade eller tilltänkta manus. Du får också skrivgemenskap och hjälp med att komma vidare med ditt individuella bokprojekt.

Under dagen får du ta del av Sofias författarerfarenhet, samt skrivuppgifter som syftar till att locka fram de ord som längtar efter att få komma ut.

Du får också handfasta tips på hur du gör för att ge ut din bok, antingen på ett traditionellt förlag, ett hybridförlag eller ett eget förlag.

PRELIMINÄRT SCHEMA

09-10 Introduktion och presentation
10-11 Att skriva en bok
11-12 Kreativa skrivövningar

12-13 Lunch

13-14 Synopsis & skrivverktyg
14-15 Skrivrutin, skrivprocess & skrivlust
15-16 Sammanfattning & fortsättning

Du behöver inte ha påbörjat din bok ännu och inte heller ha några förkunskaper, du är varmt välkommen som du är. Glöm inte att ta med dig block och penna eller dator.

Fika och lunch ingår under dagen. Vi serverar en fantastisk glutenfri veganmåltid, hör gärna av dig om du har några allergier. Har du andra frågor eller funderingar gällande skrivkursen? Hör gärna av dig till oss!

Anmälan & betalning

Anmälan görs via länken till formuläret nedan. En bekräftelse skickas till angiven e-postadress. Observera att anmälan är bindande, men du har ångerrätt i 14 dagar när du anmäler dig via Internet.

Skulle du få förhinder att gå kursen kan du överlåta din plats till en vän eller bekant och givetvis får du tillbaka kursavgiften vid sjukdom med läkarintyg.

Fakturering sker i förskott innan kursstart (avsändare Goodliness AB). Betalningstid 10 dagar. Skulle kursen av någon anledning bli inställd betalas hela kursavgiften tillbaka.