Köp ett signerat bokpaket

Vill du ge bort lite tillit, kärlek eller strimmor av ljus till någon du tycker om? Nu kan du köpa ett signerat bokpaket och få ett vykort på köpet. Vi lovar att proppa paketen fulla med omtanke oavsett om böckerna blir en julklapp eller en gåva till dig själv eller någon annan. 💚

Bokpaketet innehåller böckerna Älskad, Ord för dagen och Strimmor av ljus (som har fått ny omslagsfärg, men har samma innehåll) och du får dem för endast 499 kr + frakt. 💚

OM BÖCKERNA

Älskad – vila i den du är (168 sidor) är en samling reflektioner om stillhet och vila, om att lyssna till sin inre röst, om att skapa utrymme för det som är allra viktigast i livet och om att vila i att vara älskad.

Ord för dagen – 365 texter för styrka och sinnesro (420 sidor) innehåller dagliga reflektionstexter som guidar dig 365 dagar om året. Den är till dig som längtar efter nya vyer och till dig som vill fortsätta framåt med styrka och sinnesro.

Strimmor av ljus (144 sidor) är en samling reflektioner om livet, med syfte att vara en stomme i en vardag som springer fort. Texterna, som är fristående, ger en känsla av tillit, hopp och styrka, och hjälper dig att behålla fokus och motivation.

BESTÄLLNINGSINFORMATION
Pris bokpaket (3 böcker): 499 kronor.
Pris per bok: 200 kr.
Frakt: Tillkommer med 39 kr per beställning.
Leverans: Sker snarast möjligt (endast inom Sverige).
Fakturering: Sker via e-post.
Betalningsvillkor: 15 dagar.
Beställning: Görs via formuläret nedan.
Eventuell retur: Bekostas av dig som kund.
Signering: Sofia signerar samtliga böcker, men har tyvärr inte möjlighet att skriva personliga hälsningar.

Var noga med att uppge rätt adress och att hämta ut ditt paket senast inom 7 dagar om det levereras via ombud. Kommer paketet i retur måste vi dessvärre ta ut en extra fraktkostnad för ett nytt utskick.

OBS! Erbjudandet gäller endast tom sönd den 29 nov 2020, eller så länge lagret räcker. Reservation för slutförsäljning!

Vill du också passa på att köpa vår nya Limited Edition evighetskalender? Skriv in önskat antal nedan. Kalendern kostar 249 kr.

Du kan också köpa en signerad Den vita kattens längtan (barnbok 3-6 år), som är en finstämd berättelse om känslan av förlust och betydelsen av en vän. Den vita katten minns alla kloka saker hans mamma lärde honom och ger den unga läsaren verktyg för att finna en inre trygghet.

Beställ signerade böcker

  • Uppge hur många böcker du önskar köpa. Bokpaketet innehåller 3 böcker: Ord för dagen, Älskad & Strimmor av ljus. Pris per bok: 200 kr. Pris för bokpaketet: 499 kr. Frakt tillkommer med 39 kr per beställning.
  • KONTAKTINFORMATION