Skrivkurser

Drömmer du om att skriva? Kanske har du redan påbörjat en bok, men saknar verktyg och inspiration för att komma vidare? Längtar du efter utrymme i vardagen, skrivgemenskap, inspiration och ny kunskap?

Du är inte ensam om att ha en dröm i hjärtat, ett påbörjat manus i byrålådan eller en vardag som kommer emellan dig och din dröm. Men din dröm kan och vill bli till verklighet, för jag tror att vi är menade att göra det vi längtar efter att göra på jorden.

Min tro är att alla har en historia värd att berättas, en berättelse som kan leva kvar på jorden när vi inte längre finns. På mina kurser hoppas jag att du ska känna dig sedd, inspirerad och få en starkare tro på dina ord. Varmt välkommen att boka en kurs!

Kom igång

Vill du skriva en bok, men har svårt att komma igång? Denna dag djupdyker vi i hur du bygger ett synopsis och hur du behåller motivation och disciplin genom skrivprocessen. Du får ta del av konkreta verktyg för att komma närmare en färdig bok.

Läs mer >

Writing Minds

Writing Minds är en årslång skrivkurs på distans och utgörs av skrivande på ditt eget manus. Du får ta del av kunskap, skrivövningar och ger och tar emot textrespons för att utvecklas som förfatattare. Kursens ledord är gemenskap, lust och handlingskraft.

Läs mer >

Skrivretreat

Längtar du efter ostörd tid för dig och ditt skrivande? Vill du skriva, men utan krav på att det ”måste bli något” av orden? Vill du ha en lugn och vilsam helg där du får landa och ta emot inspiration, skrivuppgifter och kraft? Då kanske en skrivretreat är för dig?

Läs mer >

Det är i mellanrummen som händelser blir till erfarenhet.