Skrivretreat

Längtar du efter att dra dig undan från vardagens göromål för att ägna dig helhjärtat åt ditt skrivande? Vill du ge utrymme för inre frågor och tid åt att avsluta ofärdiga meningar och tankebanor?

Vill du få hjälp med att locka fram mer av den visdom som redan bor inom dig? Har du en längtan efter ett större djup i ditt liv, men har svårt att sätta ord på vad du vill skapa? Du är varmt välkommen till mina skrivretreater på min favorit-ö Öland.


RETREATEN I KORTHET

Retreatledare: Sofia Sivertsdotter.
Plats: Kastlösa på Öland, ca 4 mil från Kalmar.
Kursdatum 2020: 22-24 maj, samt 28-30 aug. OBS INSTÄLLDA PGA CORONA-UTBROTTET.
Tid: Start fred kl 15.00, avslut sönd kl 13.00.
Kostnad: 3750 kr inkl moms.
Anmälan: Görs via detta formulär.
Måltider: Fika fred-sönd & lunch lörd ingår.
Boende: Ingår ej, se förslag nedan.

OM SKRIVRETREATEN

Den här skrivretreaten är för dig som vill dra dig undan vardagens göromål en helg för att befästa och fördjupa den sanning som redan bor inom dig.

Du får skrivövningar som är inriktade på din personliga och själsliga utveckling och vägledda meditationer som hjälper dig att landa och locka fram de ord som vill ut.

Delar av helgen är vigd åt tystnad så att du ska få tid att landa och gå djupt i de skrivövningar som ges. Vi befinner oss i den natursköna byn Kastlösa precis intill Ölands vackra alvar och du kan njuta av stillhet och lugn.

PRELIMINÄRT SCHEMA

Fredag

15-16 Välkomstinformation och presentation
16-17 Vägledd meditation
17-18 Skrivövningar
18 – Fri tid för reflektion & skrivande

Lördag

09-10 Vägledd meditation & samtal
10-12 Skrivövningar
12-13 Gemensam lunch
13-16 Enskilda skrivövningar (i tystnad)
16-17 Uppsamling och vägledd meditation
17 – Fri tid för reflektion & skrivande

Söndag

09-10 Tyst promenad på alvaret
10-12 Skrivövningar
12-13 Avslutning och fortsättning

Inga förkunskaper krävs för kursen och du är varmt välkommen precis som du är. Du kan gå ena helgen eller båda, de är helt fristående. Glöm inte att ta med dig block och penna eller dator, det du helst skriver på.

Vi rekommenderar att du bor antingen på Alvargården, som ligger på samma gård som Kastlösa skola där kursen ges, eller på Allégården, några hundra meter från vår kurslokal.

Har du bil och kan tänka dig att åka en liten bit kan du också bo på exempelvis Bo Pensionat i Vickleby, på Eco by Strandnära i Stora Frö eller på Kollberggården i Kleva. I Färjestaden finner du också exempelvis Kaj 4 och Hotell Skansen.

Fika ingår alla dagar, samt lunch på lördagen. Vi serverar då en glutenfri veganmåltid. Hör gärna av dig om du har några allergier.

Har du andra frågor eller funderingar gällande skrivretreaten? Hör gärna av dig till oss!

Anmälan & betalning

Anmälan görs via länken till formuläret nedan. Observera att anmälan är bindande, men du har ångerrätt i 14 dagar när du anmäler dig via Internet.

Skulle du få förhinder kan du överlåta kursen till en vän eller bekant och givetvis får du tillbaka kursavgiften vid sjukdom med läkarintyg.

En faktura med avsändare Goodliness AB skickas senast en månad innan kursstart. Betalningstid 10 dagar. Skulle kursen bli inställd betalas hela kursavgiften tillbaka.