Kategorier
Okategoriserad

Mönster av liv.

Solens strålar landar på dina fötter, väcker dig ur din vakna sömn. Du reser dig upp och börjar gå. Går längs längtan, lyfts av ljuset. Solen lyser bara för dig. Vinden visar vilket håll som är ditt. Vågor rullar in med mod. I träden sitter fåglar som sjunger i färg, de vet vad du behöver. Gårdagens drömmar har fått liv.

Framför dig går de som en gång fanns, de sträcker ut sina händer mot dig. Du småspringer för att hinna ikapp. Mitt i ett leende försvinner de, flyttar in i dig och förstärker ljuset som är ditt.

Så minns du att även du är en som går före, någon som lyser för dem som småspringer efter att ha väckts av solens strålar. Livet tappar sina tyngder, bara det viktigaste består. Horisontens rand visar ett före och ett efter. Nu bor solen i dig. Vardagen som inte visste vad den ville har hittat hem till morgondagens dröm. Ingenting kan stoppa dig nu.

Lämna ett svar