Kategorier
Okategoriserade

Självrespekt.

Om vi respekterar våra egna beslut och vår egen väg i livet, behöver vi inte andras respekt och tillåtelse lika mycket. Om vi låter vårt värde bestämmas av människor i vår omgivning förflackas och späds våra egna val ut. Ju mer vi står centrerade i det vi själva tror på, desto mer självrespekt får vi.

Om vi inte känner kärlek känner vi rädsla, oavsett om vi är arga, frustrerade eller ledsna. Ju mer vi kliver i tron på det vi vill skapa, desto mindre väger kritik. Om vi fokuserar på att bygga självrespekt snarare än att behaga ger vi oss själva tillåtelse att älska livet.

Hjälp oss i dag att bygga självrespekt. Ge oss vägledning så att vi vet vad vi ska bidra med. När vi tvivlar, låt oss kliva i styrkan. När vi fattar beslut, hjälp oss att stå upp för dem. Låt oss ta hand om om livet i dag.