Kategorier
Okategoriserade

Ge aldrig upp.

Det är lätt att inbilla sig att ”alla andra” klarar sig från svårigheter i livet. Vi jämför vår insida med andra människors utsidor och glömmer att vi alla är mänskliga och därmed går igenom perioder med svärta. Någon brottas med fysisk sjukdom, någon med själslig tomhet, någon med ekonomiska svårigheter, någon med beteenden som inte tycks gå att styra och någon med sorg som inte tar slut.

Om du just nu tampas med livet, minns att du är buren av det. Om du saknar hopp, minns att vårblommor alltid återvänder efter en mörk vinter. Om du vill ge upp, försök förstå hur många som skulle älska att hjälpa dig. Om du känner dig ensam trots att du har människor omkring dig, leta efter dörrar som kan öppna ditt hjärta.

Om du har glömt att du är fantastisk, värdefull och unik, påminn dig själv tills du inte kan undgå att spilla över ditt ljus till dem du har omkring dig. Om du har svårt att se hur morgondagen ska lösa sig, nöj dig med kommande minut.

Ge aldrig upp. Världen behöver människor som har trillat, gått igenom det svåraste och rest sig upp igen. När natten är som mörkast förbereder sig gryningen för ljuset. Låt oss ta väl hand om oss själva, varandra och dagen så att vi får starka armar att sträcka ut till dem som har natt.