Kategorier
Okategoriserade

Ett större liv.

För att kliva in i ett större liv, behöver vi släppa taget om det småsinta, snedvridna och sargade och istället välja nuet, nerven och näringen som ger själen bränsle att växa sig stark.

Ett större liv kräver mod att ta otrampade steg, men också förmågan att omfamna och omvandla smärta och sorg, både sin egen och andras.

Ett större liv kräver ögon som ser vårt leverne utifrån och tid att stanna upp för att kunna gå djupare på stigen som kallar på oss. Ett större liv kräver att sanningen får tala, innan vi själva öppnar munnen och börjar gå.

När sommaren går över i höst, låt oss lyssna på rösten som vill att vi ska växa, utvecklas och kliva i både bredden och höjden av vårt liv. Låt oss sätta det viktigaste först och sträva efter att välja sanningen framför brådskan. Låt oss omfamna storheten inom oss.