Kategorier
Okategoriserade

Ett barns ögon.

Vart vi än går och vad vi än gör iakttar människor oss. Ord hörs, rörelser märks och våra röster ger oss följare. Vi kan vara någon som ett barn ser upp till. En vuxen förebild som ger ett alternativ som barnet kanske aldrig har sett eller mött.

Om vi står vid ett vägskäl, omfattande eller smått, låt oss tänka på barnen. Vill vi skicka vidare vårt sätt att agera? Innan vi öppnar munnen, låt oss tänka på de små. Är det vi ska säga något som stärker, lyfter och utvecklar? För eftervärldens skull, hjälp oss att tänka längre.

Låt oss bli till förebilder för barnen. Påminn oss om att alla rörelser gör skillnad och att en blick kan förändra en annan människas värld. Låt oss tro på det hedersamma och ge oss kraft att gå åt det håll som vi tror är bäst för världens barn.