Kategorier
Okategoriserad

En fjärils skönhet.

Maya Angelou sa: ”Vi beundrar fjärilens skönhet, men tänker sällan på förvandlingen den genomgått för att nå den skönheten.” Nästan all tillväxt gör ont. Knoppar brister. Avsked frambringar tårar. En larv förpuppas, för att senare breda ut sina vingar.

Lever vi som larv, puppa eller fjäril? Vad behöver vi gå igenom för att komma ut på andra sidan? Hur ser vår mest storslagna fjäril ut? Vad håller oss tillbaka för att breda ut våra vingar? Vad saknas för att vår fjäril ska kläckas i den färg och skönhet som endast vi kan visa?

Hjälp oss att ta hand om oss själva, utan att ta hänsyn till om vi är larv, puppa eller fjäril. När vi inte tycker oss ha tid, påminn oss om tiden vi till slut måste ta om vi inte skapar utrymme nu. Hjälp oss att se våra inre fjärilar framför oss och att göra det vi behöver göra för att få möta den.