Kategorier
Okategoriserad

Ett nytt år.

Det är sällan ett år blir som vi tänkt. Människor försvinner, möjligheter dyker upp, omständigheter förändras. Mål bleknar och prioriteringar fördjupas. Består gör vissheten om att vi bara kan leva en dag i taget.

Inför ett nytt år, låt oss göra det bästa av varje dag. Hjälp oss att minnas att vi alla har gåvor att ge bort och att vi mår som allra bäst när vi bidrar med det som ligger oss närmast hjärtat. När livet händer, låt oss vara öppna för tillfällen som visar sig när dörrar stängs.

Hjälp oss att se det som är gott, rätt och hederligt i människor och påminn oss om att göra jorden till en vackrare plats än vad den var när vi kom hit. En dag i taget, låt oss hedra våra djupast liggande värderingar och hjälp oss att agera som om dagen i dag är den sista vi har.

Lämna ett svar