Kategorier
Okategoriserade

Snudda vid lyckan.

Ett glas kallt vatten efter att ha ätit något lite för starkt eller sött… Att bli frisk efter att ha varit sjuk… En busschaufför som vinkar till dig i den tidiga morgonrusningen…

Ett oväntat möte med någon som känns som en förlorad tvilling… Att ge bort en peng till någon som behöver den bättre än du… En fullmåne genom tältet, i sovsäcken efter kvällsdoppet… Ett nystädat vardagsrum med doft av såpa… Ärlighet och rena känslor tömda på papper… En hund som springer emot dig med viftande svans…

Att hitta ett gammalt kvitto i fickan från en fika med en kär vän… En vas  med nyplockade blommor… Att vakna efter en god och avslappnad natts sömn… Ett barn som skrattar så att han eller hon kiknar… På rygg i gräset med molnen ovanför dig… Ett vykort i brevlådan, från någon du älskar, adresserat till dig…

Ett beslut fattat ur mod och integritet, på väg mot en dröm… Ögon som ser att du klippt dig, trots att du bara putsat några millimeter… En förlorad men upphittad plånbok som lämnats in av en främling ur omsorg för dig… Doften av någon eller något i din barndom… En skål med röda solvarma smultron… En hel regnbåge med början och slut…

En citronfjäril som landar precis framför dina fötter… Doften av sommarregn mot asfalt… Öppna fönster med vårens ljud och vindar utanför… Ett sms från en gammal vän eller kollega du inte hört av på länge… Din favoritlåt precis när du sätter på bilradion… Var du än är, hur du än mår, vad du än gjort eller misslyckats med att göra. Alltid lycka som längtar efter att snudda vid dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.