Kategorier
Okategoriserade

Om distraktioner.

Det är oftast inte en hög energinivå eller en hög produktivitetstakt som gör att vi går vilse i livet, utan bristen på tydliga prioriteringar och avsaknaden av gränser för distraktioner och obetydliga ting. Vi är menade att skapa och lämna avtryck efter oss. Vi är menade att vara produktiva. Vi är menade att göra skillnad, på vårt unika vis.

Det som gör oss lyckliga och får oss att glimma är livets sätt att viska ”rätt håll, fortsätt!” Det som dränerar oss visar den riktning som vi inte är menade att gå. De distraktioner som dyker upp längs vår väg är frågor som undrar hur helhjärtade vi är i vår kärlek till det vi tror på och vill stå för, hur villiga vi är att välja bort distraktioner för meningsfullhet.

Låt oss välja med långsiktigheten, ljuset och hjärtat i fokus idag. Gör oss stabila i våra värderingar och ärliga gällande vad som bör och inte bör få plats i vår kalender. Hjälp oss att sätta viktigt före bråttom och att leva det liv som vi tror att vi skulle älska att se tillbaka på om tjugo år.