Kategorier
Okategoriserade

Det lilla & stora.

Det finns mycket i livet som är gratis, som varken kräver utbildning eller talang. Att vara i tid. Att vara väl förberedd, hövlig och passionerad. Att ha en rättvis attityd och en inspirerande vision. Att säga tack och sträcka ut en hand till någon som har svårt att resa sig.

Vi kan lära oss att uppskatta enkelhet. Hänföras av solnedgångar, lyssna på musik och läsa böcker. Njuta av en vacker utsikt, le och möta ögon. Det lilla livet är en förutsättning för det stora. Utan det lilla och enkla tappar storheten och komplexiteten sin glans.

Hjälp oss i dag att uppskatta det lilla och förstå att det lilla ofta är det stora. Hjälp oss att värdesätta vardagen och att se de detaljer och skiftningar som kräver närvaro. Påminn oss om att rikedom är en känsla och hjälp oss att leva våra små liv stort.