Kategorier
Okategoriserad

Vintersolstånd.

Det är ett av årets mörkaste dygn. Dag och natt springer lika fort, men vi kan fira det ljus som snart återvänder. Vinterns tillbakadragna lampa kan ge kraft till vårens och sommarens vingar. Naturens kontraster hjälper oss att träna flexibilitet, uthållighet och detaljrikedom.

Vad vi gör i avskildhet visar vilka vi är. Ju klokare vi använder vår tid i dunkel, desto starkare lyskraft när vårens strålkastare riktas mot oss. Om vi står upp för ljuset i de mörkaste mardrömmar kommer ljuset att stå upp för oss när dagen glömmer att tända lampan.

Påminn oss i dag om att vörda naturens skiftningar. Låt oss visa för oss själva vilka vi är som människor. Gör oss till osynliga krafter som sprider ljus där mörker tillfångatagit glädje. Hjälp oss att träna upp vår uthållighet, för vårens skull.