Kategorier
Okategoriserade

Tid för avslut.

De sista månaderna på året påverkas av energin i det kommande året. Denna tid kan vara bra för att rensa och se över vad som fortfarande glöder i livet och vad vi vill släppa taget om. Årets sista veckor kan bli en klargörande och stark ritual som rengör nuet och lyfter framtiden.

Vad har året burit med sig hittills? Var vill vi lägga vår tid? Finns det något vi behöver göra, avsluta eller fatta beslut kring innan året är till ända? Behöver vi be någon om förlåtelse eller rikta vår energi åt outforskade håll? Vad behöver vi göra för att möta nästa år med stolthet?

Hjälp oss att samla ihop det som spretar. Låt oss vila i mörkrets omslutande tyngd och ge oss mod att frigöra det som belastar. Låt oss forma våra dagar med klargörande och starka ritualer som främjar avslut och frihet.